banner

10 de març 2006

Veurem el vol de l'àliga

Les eliminatòries del Barça de quarts de final i semifinals es decidiran al Camp Nou. Ens enfrontarem a un rival a primer cop d'ull assequible. En aquests quarts de final el Barça ha quedat aparellat amb el Benfica, un dels dos equips de la capital de Portugal, l'equip vermell; el de Simao i Koeman; el de l'àliga que sobrevola l'estadi abans de cada partit i que, segons els afeccionats del Benfica, els indica amb el seu vol si el Benfica guanyarà.


El Barça ha tingut la sort de jugar amb un rival que no és ni de bon tros el més perillós, però l'avantatge més gran que tenim els blau-grana és que jugarem amb el factor camp a favor tant a els quarts de final com a les semifinals i final (en cas que hi arribem). Anirem a la capital portuguesa, Lisboa, on ens trobarem amb un estadi de luxe i amb capacitat per 65.000 espectadors, l' Estádio dá Luz. En aquest estadi hi juga un equip atacant, amb un ex-blau-grana com a líder, Simao sabrosa. Un home que aquí havia estat objecte de burla i ara, ves per on, és el nostre enemic més perillós. A més d'en Simao, els portuguesos ténen a la banqueta assegut, encara que darrerament ha estat molt qüestionat, en Koeman. Suposo que us sona, és aquell holandès rosset que ens va fer guanyar una copa d'Europa a Wembley ara farà 14 anys. Sí, ja fa 14 anys que Ronald va foradar la porteria de Pagliuca, i esperem que enguany no posi gaire pegues a la nostra classificació per les semifinals. Esperem que, almenys aquell dia, l'àliga del Benfica no tingui un vol còmode.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Un estadi preciós, per un futbol espectacular. Serà de ben segur una gran eliminatòria i igualada a pesar dels comentaris... M'imagino que hi ha un ambient anglès en aquest estadi, amb la gent a tocar...
Ja tinc ganes que comenci l'espectacle!

Dam ha dit...

Gràcies pels vostres comentaris!