banner

17 de novembre 2007

Por qué no te callas...?!

Au, vinga, va! Politono-sonitono "Por qué no te callas", i som-hi tots. La història ho té tot: personatges importants, concretament, els dos més importants (legal i políticament) del país, i violència. Tret de les seccions d'esports, totes poden incloure, d'alguna manera, aquesta història i/o les seves conseqüències. A treballar!
No em digueu que no ho havíeu vist! Al rei "se le fue la pinza". Ja duia massa estona assentat a una cadira, mentre els polítics feien de polítics. El pallasso amb els collons ben posats (Chávez) no callava i, sa majestat, va atrevir-se a parlar amb veu alta, tot i que no duia res escrit per l'ocasió, com sol fer. I llavors va passar.Joan Carles va obrir la boca, i, cansat de la veu del veneçolà, el va voler fer callar. Després, per si fos poc, un altre dels presidents de Sud-Amèrica ressentit amb l'empresariat espanyol va apretar la mare pàtria, i el Rei no va poder més. Es va aixecar, i va marxar. Per un dia que el fan treballar...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola,
Et felicito pel teu bloc, i sobretot pel nom d'aquest bloc, 'intentant ser periodista'. Segueix intentant-ho que de moment encara no ho has aconseguit...Només dir-te que el señor Hugo Chàvez, president de Venezuela, és veneçolà i no bolivià, com dius. Res més, només animar-te a continuar, algun dia ho aconseguiràs.